marți, 18 august 2009

Rulouri de pui cu ficat si busuioc

Pulpe de pui fara piele si dezosate( atitea cite va trebuiesc),ficat de pui,rosii ,busuioc,ulei de masline ,brinza telemea ,scobitori.
Se pun pe partea dezosata a pulpei 1/2 ficat de pui,o felie de rosie,sare ,piper si frunze de busuioc .Se ruleaza,se fixeaza cu scobitori (sa formeze un rulou) ,se pun in vas de sticla termorezistenta,se stropesc cu 5-6 linguri de ulei si se acopera .Se coc la 180 grade cam 30 minute. Se taie rosii decojite si se acopera carnea cu jumatati de rosii. Se coace din nou compozitia pina se patrund bine rosiile .Se rade deasupra telemeaua si se rumeneste putin .Se scot scobitorile si se aseaza carnea pe platou ornat cu crengute de busuioc.Se pot servi cu garnitura de paste fierte si "trase " in tigaie cu putin ulei de masline ,sare si piper.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger