luni, 10 noiembrie 2008

Standarde europene ,clienti romani

In una din zilele trecute o doamna agent imobiliar cu state vechi de plata si foarte destoinica pateste o chestie demna de a fi povestita. Primeste o cerere pentru o vila care revenise din arhiva bazei de date si depre care nu stia ca este din nou pe piata .Suna proprietarul sa actualizeze informatiile si conversatia se deruleaza astfel"- Domna X vila de inchiriat este tot la pretul... ca am niste clienti care doresc s-o vada.- Da zice proprietareasa.- Ne vedem atunci la ora .... in fata vilei Vin cu clientii ."Doamna agent se intilneste cu clientii ,argumenteaza prin calitatea serviciilor de nivel european pe care le ofera firma dinsei ,semneaza cu greu contractul de comision cu clientii si pleaca spre vila unde.....nu era decit chiriasul care,siderat ,spune ca nu are de gind sa plece ,ca ce om e si proprietarul asta etc,etc. Doamna agent suna proprietarul care astepta... in fata vilei ,alta vila pe alta strada in partea opusa a orasului! Clientul ,rinjind ,multumeste pentru calitatea serviciilor ,smulge contractul il rupe bucatele , se intoarce pe calciie si pleaca ...bombanind"-Sa va ia naiba cu serviciile voastre europene cu tot!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari pentru simtul umorului,doamna!si pentru autoironie:) nu-i nimic ,nimeni nu-i perfect! de apreciat faptul ca povestiti intamplarile personale care nu-s chiar de lauda! o seara buna!

CARMEN MIHAITA spunea...

... ce am fi daca nu am vedea si partea hazlie a intimplarilor nefericite !Si in alta ordine de idei nu sunt personale dar sunt ...hazlii!Oricum multumesc pentru apreciere !Vedeti,iau partea buna a lucrurilor tot timpul.

Powered By Blogger